понеділок, 22 лютого 2010 р.

"Камфуз случився"

"Верховна зрада" святкує " перемогу" - відбулися чергові президентські вибори, результат не вийшов за межі запланованого. "Тернопільський сценарій" не дістав свого повторення, загроза кардинальної зміни влади минула. Продажні ЗМІ зробили свою справу (згадайте, скільки разів "обсмоктували" "кістку" - "фашізм рвьотца к власті"), політтехнологи теж гарно попрацювали. Проте все-таки сталося дещо непередбачуване - вирощені ними самими "нові-старі" політики "взяли бар'єр" який не могли подолати навіть "старі пси" нашої політики. "Роботизовано-пласмасовий" Тігіпко (виходець із "камсамола", "вєрний дєлу Лєніна і партії, який діяв "правильно" під час розпаду союзу, сколотивши таким чином собі не маленький капітал, тримався провладного курсу і показав не погані якості політика-кучміста). Та "бутафорно-паперовий" генерал невидимого фронту Арсеній який мало чим відрізняється від "прасмасового " колеги, посіли відповідно 3 та 4-те місця на президентських перегонах (в першому турі), залишвши далеко позаду тих з чиєї "легкої" руки вони пішли на ивбори технічними кандидатами, перетворивши таким чином на "технічних" своїх покровителів. Розрахунок покровителів був простий: за результатами виборів у Тернопільській області стало очевидним що людям потрібні молоді, сильні, не "засмальцьовані"частим "шморганням" у зомбоящику та інших ЗМІ політики. І ось придумали. Перший - молодий, майже "не вживаний" у політиці із пласмасовим виразом на обличчі говорить з екрану "зомбоящика":"Країні потрібен сильний президент". При цьому з-за його спини злітає у небо АН-225 "Мрія" ледь не зачепивши його голову. Другий також молодий та майже "не вживаний", скорчивши серйозне, майже суворе обличчя заявляє що він іде на війну з корупцією, зробить нову індустріалізацію, продуктивне село та боєздатну армію. Він камуфльваний, насуплено дивиться на електорат із смугастих "бігмордів". Обоє показово відвідали військо та лазили по різних видах бойової техніки (тут виникає питання - якой псової мами пустили сторонніх осіб на територію війскової частини та дали доступ до зброї???).
Електорат наживку проковтнув, але занадто сильно. І якщо б провести парламетські вибори зараз, то вони б мали безумовну більшість в парламентіі на поклондо них бігали б фаворити теперішні, а іншим представникам "верховної зради"- взагалі прийшлося б покинути "теплі" місця, і не допомоглиб їм ні сльози, ні запевнення що "так далі не буде", ані фраза "Ми здобули...". Тішило б тільки одне - те що ті "нові" нічого кардинально не змінили б "пригріли" би їх під своїм "крилом" та не обділили би їх "заслуженими" благами та залишити їх владу на місцях. Але парламентські вибори не на часі, а от місцеві (до сільських, селишних, районних, міських, обласних рад) - якраз потрібно проводити у травні. А тут у них, як кажуть музиканти "повна лажа". Старих лідерів, разом з їх партіями люди бачити не хочуть, а ті двоє нових - їх тільки двоє. Розрекламований фронт - покищо невидима паперова бутафорія, а "сильна Україна" ще більша примара - до реальних політичних партій їм ще далеко. Хоча робота в цьому напрямку ведеться - масово набирають людей, усіма можливими способами, але ще не набрали. І якщо провести "місцеві" вибори зараз - для них є загроза, що українці прийдуть до влади в Україні і всі вони "старі" і "нові" будуть відірвані від "корита", а цього вони допустити не можуть. Тому "місцеві" вибори перенесено. Вони всі родом із "камсамола" та КПСС, вони, напевно, добре пам'ятають вислів одного із червоних бандитів - Троцького, який говорив своїм агітаторам (яки утретє посилав на Україну, після двох перших поразок) - "Ні для каво нє сікрєт, што нє Дєнікін прінуділ нас пакінуть прєдєли Украіни, а грандіозноє ввостаніє каторає падняло протів нас ситоє украінскоє крєстьянство. Камуну, черєзвичайку, прадавольствєниє отряди, камисаров-євреєв, вознінавідел украінский крєстьянін до глубіни души, в ньом праснулся спавший сотні лєт вольний дух запарожскава казачества і гайдамакаф. Ета сташний дух, каторий кіпіт і бурліт как грозний Днепр на сваіх парогах Украінцев тваріть чудєса храбрості. Толька безгранічная даверчівасть, а также атсутствіє сазнанія неабхадімасті пастянной крєпкой спайкі всех членов государства нє толька ва врємя вайни каждий раз губілі всє заваєванія украінцев".
Пам'ятають і роблять все, щоб той дух не прокинувся, щоб українці не згуртувалися та не об'єдналися навколо національної ідеї і не почали володарювати на своїй Богом даній землі. Тому, що тим всім "старим і новим" прийдеться відповісти за всі свої злочини та покинути свої "нагріті" місця і вони все будуть робити, аби цього не сталось. Будуть розповсюджувати дурнуваті ліберальні ідеї, насаджувати "двуязичіє", говорити, Вам що ми не нація і не держава, нездатні керувати собою, за допомогою ЗМІ будуть намагатись засмітити ваш мозок різним непотребом, аби тільки все залишались так, як є зараз.
Ви теж цього хочете??? Тоді голосуйте за "Сильну Україну" або за "Фронт змін", або в майбутньому за Президента Тігіпка, чи Арсенія, а потім нарікайте, що ніде справедливості немає, кругом безвихідь.
Час уже зрозуміти: Що Україна, або буде українською, або її не буде взагалі, без докорінного очищення та зміни системи влади ніяких перемін НЕ БУДЕ!!!. Нас, українців 78% від усього населення держави, нас бульшість і тому наша мова, історія, традиції повинні бути найбільш розповсюдженими і Нашій Державі і це природньо і логічно. І не буде тоді нами керувати нечисть. Слава Україні.

Олександр Сугак

Немає коментарів:

Дописати коментар